Arthur Hayes Pendle Token Yatırımı ve Başarısı

Arthur Hayes Pendle Token Yatırımı ve Başarısı

Arthur Hayes Pendle Token’ı Tercih Ediyor

Popüler blog yazılarıyla tanınan kripto para dünyasının dikkate değer isimlerinden biri olan Arthur Hayes, uzun süredir övdüğü Pendle projesine yatırım yapmaya devam ediyor. Son alımını Wintermute platformu üzerinden 500 bin dolarlık token alarak gerçekleştirdi.

Stratejisi ve Alım-Satım Yaklaşımı

Stratejisi ve Alım-Satım Yaklaşımı

Hayes genellikle Bitcoin ve Ethereum gibi büyük kripto paraların uzun vadeli yatırım için uygun olduğunu belirtirken, diğer altcoin’leri al-sat yapmaktan çekinmiyor. Pendle projesini uzun süredir takdir eden Hayes, Dubai’deki Token2049 konferansında projeyi övüp, “Pendle, merkeziyetsiz türev borsaları arasında en önemlisi olacak” demişti. Hayes’in Pendle token’ını uzun vadeli mi yoksa kısa vadeli mi tuttuğu ise net değil.

Yatırım Detayları ve Getiri

Hayes’in 500 bin dolarlık Pendle alımıyla elindeki token sayısı 1.5 milyon adede ulaştı. Token’ın maliyeti ortalama 2 dolar olan Hayes, toplamda yaklaşık 4.89 milyon dolarlık bir kar elde etti. Hayes’in sahip olduğu Pendle token değeri ise 8 milyon doları geçti.

Tahminleri ve Başarısı

Arthur Hayes, blog yazılarında Bitcoin’in halving öncesi ve sonrasında düşüş beklediğini ancak Fed’in parasal sıkılaşma politikası değişikliğiyle yükselişe geçebileceğini öngörmüştü. Fiyat hareketleri şu anda Hayes’in tahminlerini doğrular nitelikte ilerliyor. Fed Başkanı Powell’ın açıklamaları da Hayes’in öngörülerini destekler nitelikte oldu.

Yayınlanma Tarihi: 6 Mayıs 2024 13:28
Son Güncelleme Tarihi: 6 Mayıs 2024 13:32

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir