Nvidia, Meta, Tesla ve Bitcoin Hisselerini Portföyünde Tutuyor

Nvidia, Meta, Tesla ve Bitcoin Hisselerini Portföyünde Tutuyor

Geleneksel finans piyasaları, Bitcoin’e olan ilgilerini arttırmaya devam ediyor. Fransa’nın büyük bankalarından BNP Paribas’ın BlackRock’ın IBIT ETF’ini satın almasının ardından, Hong Kong merkezli Yong Rong ve Ovata şirketlerinin benzer adımlar attığı belirtiliyor. Bloomberg’in ETF analisti Eric Balchunas’a göre, Yong Rong 38 milyon dolarlık IBIT ETF’ini portföyüne ekledi. Ayrıca Ovata şirketi de 74 milyon dolar değerinde çeşitli Bitcoin spot ETF’lerini portföyünde bulunduruyor.

Ovata, Farklı Bitcoin ETF’lerini Portföyüne Ekledi

Ovata, Farklı Bitcoin ETF'lerini Portföyüne Ekledi

Yong Rong’un yanı sıra Ovata da 4 farklı Bitcoin spot ETF’sini satın aldı. Ovata’nın portföyünde Fidelity, Grayscale, Bitwise ve BlackRock ETF’leri bulunuyor. Ayrıca Yong Rong’un IBIT ETF’inin yanı sıra Tesla, Nvidia ve Meta gibi önde gelen şirketlerin hisselerini de tuttuğu biliniyor. Ovata’nın ise Palantir, Intel, Alibaba ve diğer birçok teknoloji hissesini portföyünde bulundurduğu belirtiliyor.

Hong Kong’da Bitcoin ve Ether spot ETF’lerinin 30 Nisan’da işleme açılmasına rağmen beklenen ilginin altında kaldığı görüldü. Ancak Yong Rong ve Ovata gibi şirketlerin, Hong Kong yerine ABD’yi tercih etmeleri dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 3 Mayıs 2024 17:13
Son Güncelleme: 3 Mayıs 2024 17:21

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir